website builder

HINNASTO

Hinnat sisältävät alv 24%

Yhden henkilön muotokuvaus studiossa

Kuvausaika 45 minuuttia.

Valokuvien valitsemista ja viimeisteltyjen kuvatiedostojen lataamista varten asiakkaalla on käytössä salasanalukittu kuvakansio kolmen kuukauden ajan.


4 kuvan sarja 160,00 euroa


Lapsikuvaus

Studiossa, asiakkaan kotona tai miljöössä, yhden lapsen kuvaus, kuvausaika n. 1- 1,5, tuntia. Kuvausajan puitteissa voidaan ottaa kuvia lapsen yhdestä sisaruksesta. Valokuvien valitsemista ja viimeisteltyjen kuvatiedostojen lataamista varten asiakkaalla on käytössä salasanalukittu kuvakansio 3 kuukauden ajan.


6 kuvan sarja 200,00 euroa

10 kuvan sarja 240,00 euroa

Kaikki kuvakansion kuvat (n. 25 kpl) 450,00 euroa.


Perhekuvaus

Studiossa, asiakkaan kotona tai miljöössä, kuvausaika n. 1-1,5 tuntia. Valokuvien valitsemista ja viimeisteltyjen kuvatiedostojen lataamista varten asiakkaalla on käytössä salasanalukittu kuvakansio kolmen kuukauden ajan.


6 kuvan sarja 240,00 euroa

10 kuvan sarja 280,00 euroa

Kaikki kuvakansion kuvat (n. 25 kpl) 450,00 euroa


Hää- ja juhlakuvaus, asuntokuvaus


Pyydä tarjous.


Kuvatiedostot

Valmiit, viimeistellyt valokuvat ovat kuvatiedostoja joita asiakas voi jakaa sähköisesti ja joista voi tehdä tai teetättää paperikopioita tai muita tulosteita. Tiedostomuoto on 6000x4000 pikseliä, sRGB, JPG. Tiedostokoko riittää hyvin suurikokoiseen, seinälle ripustettavaan kuvatauluun.

Valokuvien valitsemista varten asiakas saa oman, salasanalla lukitun kuvakansion. Asiakkaan valitsemat, viimeistellyt valokuvat laitan ladattavaksi samaan kansioon. Kansio on käytössä kolme kuukautta.

Kuvatiedostoihin asiakkaalla on rajoittamaton käyttöoikeus koskien valokuvaajan tekijänoikeutta. Asiakas saa kuvatiedostot heti maksun suorittamisen jälkeen.

En kuvaa eläimiä studiossa, jotta allergisetkin voivat tulla kuvaukseen.


Lyhyet ohjeet lapsikuvaukseen tuleville

Varaa aika niin, että lapsi on levännyt ja pirteä. Jos lapsi sairastuu peruuta kuvausaika mahdollisimman pian. Parempi siirtää kuvausta kuin kuvata sairasta lasta tai toipilasta.

Kuvausasuja ei kannata olla kovin monta, etenkin jos lapsi ei pidä vaatteiden vaihtamisesta. Kenkiä ei välttämättä tarvita, lasten paljaat varpaat saavat näkyä kuvissa.

Kuvaustyylini on pelkistetty. Aluksi pyrin kuvaamaan ilman rekvisiittaa. Voitte tuoda mukananne lapsen elämään aidosti liittyviä tavaroita. Keskittymisen herpaantuessa omat lelut ja muu rekvisiitta myös auttavat pitämään yllä lapsen mielenkiintoa.

Vastasyntyneet voidaan kuvata vanhempien sylissä.

Jos Teillä on kuvaustoiveita, niin kertokaa minkälaisia - toiveet pyritään aina toteuttamaan.

Kotistudioni on myös mummola. Meiltä löytyy leluja, potta, syöttötuoli, korokejakkara ja wc-istuimen supistaja.